Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 19 Juni 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 19 Juni 2020
Verschuiven naar het zijn van het doen is doorgaan naar een levenspad zonder voorinstellingen, of wat we eerder de to-do lijst van je incarnatie hebben genoemd. Je bent gewend om energetische structuren en afspraken te hebben die je het beste helpen om je vooraf geplande ervaringen te hebben. Het komt erop neer dat je instemt met een studie.
Het is net zoiets als afstuderen aan een instelling voor hoger onderwijs en de wereld intrekken om een nieuw pad te kiezen dat gebaseerd is op het behalen van een diploma. Je hebt niet langer de druk en de structuur van je opleidingsschema.

Dit is een diepgaande verschuiving. Jullie leren niet langer een specifieke set vaardigheden, maar jullie hebben een competentieniveau bereikt waarop jullie ze gewoon kunt toepassen.

Dit kan met veel vragen gepaard gaan. Heb je genoeg geleerd? Ben je klaar? Is dit ook wat je wilt doen?
Dit nieuwe niveau van vrijheid kan komen met de angst om de verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, om je authentieke kracht op te nemen. Dierbaren, als jullie een angst hebben voor jullie eigen kracht, zijn jullie klaar om die te aanvaarden, want jullie zorgen laten zien dat jullie je bewust zullen zijn van jullie keuzes. Vertrouw op jullie groei en op je goddelijk vermogen.
Vrijheid is een prachtig iets!  Het is precies wat jullie altijd al hebben gewild, omdat het de manier is waarop jullie groeien en uitbreiden tot jullie grootste expressie van jezelf. Jullie zijn klaar om een stap voorwaarts te doen, om te pionieren in het nieuwe, om veel dingen te proberen en als het jullie niet bevalt, probeer het dan nog eens. Werken vanuit vrijheid is een vaardigheid, en hoewel het in eerste instantie misschien ongedefinieerd aanvoelt, zul je er heel snel aan wennen omdat het een natuurlijke staat van zijn is.
Als jullie je overweldigd voelen door het gebrek aan structuur, wees dan gewoon aanwezig en maak je hoogste keuze, één moment per keer, op basis van wat het meest overeenkomt met wie jullie zijn en wat jullie vreugde zou brengen. Zo zullen jullie in het nieuwe stromen en voor jullie het weten zullen jullie duidelijkheid krijgen over wat jullie willen creëren en waar jullie je mee willen verbinden voor de volgende spannende fase van jullie incarnatie.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien
  
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien