Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 17 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 17 Mei 2019
Als je je uit de stroom van de schepping voelt, raden we je aan om bewust aandacht te besteden aan hoe vaak je focus op een nee is gericht, en je aandacht te verleggen naar alle dingen waar je ja tegen kunt zeggen.
Voel de energie van een nee en een ja. Nee stopt onmiddellijk de stroom van energie, terwijl ja’s voorwaartse beweging stimuleren. Nee’s scheiden af terwijl Ja’s inclusief zijn. Nee’s zijn weerstand, terwijl ja’s accepteren.
Hoe vaak zeg je ja tegen anderen en nee tegen jezelf? Dit is een veelvoorkomend kenmerk onder de verlichte mensen en een die je buiten de volledige ervaring houdt van de liefde en stroom van Het Universum dat je probeert te voorzien.
Velen van jullie zeggen nee uit gewoonte omdat je je overweldigd voelt en dat begrijpen wij. Maar een ja tegen ondersteuning zal altijd veel krachtiger zijn en je veel beter van dienst zijn dan een nee dat jou zal afscheiden.
Bijvoorbeeld, stel je voor dat je nee zegt tegen een feestje en stel je dan voor dat je ja zegt tegen wat broodnodige tijd alleen doorbrengen wat je zo nodig hebt. Beide ondersteunen jouw verlangen, maar de laatste heeft nog steeds flow en inclusie. Het is een kwestie van niet duwen tegen wat ongewenst is, maar eerder het positieve aspect van jouw verlangen kiezen.
Wij pleiten er niet voor om ja te zeggen tegen dingen die jullie niet eren, Dierbaren. Wij
moedigen jullie aan om te beginnen met zoeken naar alle dingen in je leven waar je ja op kunt zeggen, wat automatisch meer comfort, dankbaarheid en voorwaartse beweging zal creëren in zowel je vandaag als morgens.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien