Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 17 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 17 Januari 2020
Welke eenvoudige actie kan je vandaag ondernemen die je dichter bij wat je wenst te
ervaren brengt? Het hoeft niet grandioos te zijn. Het kan een onderzoek zijn naar mogelijkheden.
Het kan bepalend zijn dat je klaar bent om te ontvangen en dat te laten zien door te beginnen met je behoeften op de eerste plaats te zetten. Het kan zijn dat je wat tijd met jezelf opzij zet om echt duidelijk te krijgen wat je wilt.
Misschien is het het instellen van nieuwe bredere intenties en overgave in hen, ook wel bekend als het breder uitwerpen van jouw net. Het vraagt misschien van je om te laten zien wat de volgende stappen zijn om verder te gaan in die richting en het volgen van de hobbels en duwtjes.

Het nemen van een van deze stappen kondigt luidkeels aan dat je klaar bent om nu in de richting van die droom te gaan. Het geeft aan dat je bereid bent om de ontvouwing binnen te gaan die leidt tot de afstemming op die ervaring. Het laat zien dat je een volledig meewerkend lid bent van je co-creatieteam.
Het is een ingrijpende daad van bekrachtiging, want door jouw acties af te stemmen op jouw intenties verschuift de energie onmiddellijk en ontstaan er nieuwe mogelijkheden en potenties. Waarvoor ben je bereid te stoppen met wensen en te beginnen actief te gaan creëren?
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien