Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 13 December 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 13 December 2019

Jullie hebben ons en vele anderen horen praten over het volgen van jullie vreugde. Waarom is vreugde zo belangrijk? Om verschillende redenen.
Wanneer jullie in een ervaring van vreugde zijn, zijn jullie volledig aanwezig. Jullie zijn dankbaar. Jullie zijn in acceptatie. Jullie zijn in je hart. Jullie omarmen de stroom die jullie naar je grootste potentiëlen zal leiden. Jullie ervaren jezelf in volledige overeenstemming met jullie huidige moment, dat zelfs nog meer het zijn als ziel en Bron mogelijk maakt. Verder verwelkomen jullie het gevoel dat je in staat stelt om volledig in je lichaam te zijn op een manier die heerlijk aanvoelt en energetisch transformerend is.

Vreugde is nooit onbelangrijk geweest, Dierbaren. Vind je vreugde. Volg je vreugde! Het wacht om ontdekt te worden, zowel in kleine magische momenten als in grotere ervaringen.
Hoe jullie het ook vinden, weet dat het jullie op een groot aantal manieren van dienst zal zijn, omdat het de energieën van de hemel op Aarde verankert en de grote veranderingen op jullie planeet ondersteunt.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl