Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 9 September 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 9 September 2019
De meesten van jullie zijn geconditioneerd om je leven in een hoge mate van alertheid te leiden, altijd op zoek naar wat er mis is of niet werkt. Dit is doorgegeven aan jullie door andere generaties, waar de overlevingskansen voortdurend bedreigd werden, en het is de focus van hen die bang zijn voor represailles.
Dierbaren, een van de meest voorkomende aspecten van de bewustzijnsverschuiving waar jullie deel van uitmaken, is dat jullie je voorbij het slachtofferbewustzijn begeven naar jullie authentieke kracht. Als zodanig kan jullie focus ook veranderen van wat verkeerd of bedreigend is, naar wat juist en ondersteunend is.
Wat als jullie focus vanaf vandaag zou verschuiven naar wat prachtig is in je leven, naar wat jullie liefhebben en waarderen over anderen, naar de dingen waarmee jullie je kunnen verbinden in anderen?  Wat als jullie bewust zouden beginnen met het vieren van de vele zegeningen in je leven, de magie, het wonder, de steun, de liefde die overal om jullie heen is als jullie ogen hebben die ervoor kiezen om het te zien?

Jullie kunnen niet verwachten te ontvangen wat jullie wensen als jullie alleen maar kijken naar wat jullie niet willen uit een catalogus. Jouw focus is jouw zegen van de voortzetting. Het is hoe jullie je energetische feedback aan het Universum geven en jullie persoonlijke voorkeuren uitdrukken. We raden jullie ten zeerste aan om alle prachtige dingen te gaan vieren die nu voor jullie werken en die reflecties zijn van jullie eigen meesterschap en geautoriseerde keuzes. Door dit te doen zullen jullie je leven uitbreiden tot een nog grotere viering van co-creatie.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Augustus van u hebben mogen ontvangen.
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien