Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 8 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 8 juli 2019

Wanneer je vertrouwt raakt met het onbekende, sta je open voor nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Wij begrijpen dat velen van jullie dit moeilijk vinden om te doen, maar weet je dat velen van jullie deze vaardigheid al hebben?
Als je ooit hebt gemediteerd of rustig inspiratie hebt gezocht, ben je een ruimte van potentieel binnengegaan met openheid en nieuwsgierigheid, niet wetende wat er zou komen, maar veilig in het feit dat wat dan ook positief zou zijn en voor jouw hoogste goed.
Bewust co-creëren in de uitgestrektheid van het onbekende is precies hetzelfde! Het enige dat je hoeft te doen is opdagen vanuit een verbindingsruimte en een verlangen naar uitbreiding en een dieper weten van jezelf en je kunt er zeker van zijn dat wat je te zien krijgt, jou alleen maar zal dienen.

Geliefden, jullie zijn goed voorbereid met elke vaardigheid die jullie nodig hebben, lang voordat jullie een ingrijpende verandering op jullie reis hebben ervaren. Soms realiseren jullie je gewoon niet dat je al die vaardigheden hebt!
Heb vertrouwen. Wees open. Onderzoek. Omarm hoe goed het voelt om vanuit die plek van vrijheid te creëren. Jullie zijn klaar om in die volgende fase van je soevereiniteit te stappen en je creaties en bekrachtiging hand in hand te laten groeien. 
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl