Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 3 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 3 Februari 2020

Dierbaren, wat we willen dat jullie begrijpen is dat jullie kracht ligt in insluiting. Jullie kunnen niet creëren door middel van uitsluiting, want jullie voortdurende aandacht houdt jullie vast aan een bepaalde energie.
Laat ons jullie een voorbeeld geven. Als jullie naar een restaurant gaan, richten jullie je niet op het voedsel dat jullie niet willen. Jullie bestellen ook niet door de serveerder te vertellen wat je niet wilt. Je accepteert dat er een verscheidenheid aan voedingsmiddelen op het menu staan om de voorkeuren en behoeften van velen te dienen, dus je slaat gewoon moeiteloos over wat je niet aanspreekt, zonder er ook maar enige energie aan te besteden. Je vindt wat je denkt dat jouw beste match zou zijn in jouw huidige moment om je te voorzien van de voeding die je nodig hebt en de ervaring die je wenst. En, het beste van alles, als je geen zin hebt om die optie te hebben, de volgende keer dat je het restaurant bezoekt, weet je dat je iets heel anders kunt kiezen.

Zien jullie? Het selecteren van jullie voorkeuren met gemak, zonder te hoeven worstelen met iets te moeten uitsluiten of te af te moeten wijzen wat jullie niet willen, is een vaardigheid die jullie al hebben en die op alle aspecten van jullie leven van toepassing kan zijn. Jullie zijn veel efficiënter met jullie energieën wanneer jullie opereren vanuit wat jullie willen opnemen als onderdeel van jullie persoonlijke ervaring, en jullie de toestemming en de vrijheid geven om te stromen en jezelf te uiten door wat voor jullie op een gegeven moment ook maar een beetje ondersteunend voelt.

Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien