Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 22 April 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 22 April 2019

We zijn onlangs door iemand gevraagd hoe zij liefdevoller kan zijn jegens haar man. Ze was niet blij met de manier waarop ze haar partner behandelde en wensten dit te veranderen. Dit is een veel voorkomende ervaring in relaties en we wilden dit vandaag bespreken.
Je kunt jezelf niet dwingen meer liefdevol te zijn als je je niet liefhebbend voelt. Je kunt geen ruimte van stroming vinden vanuit de energie van weerstand. Je moet een ander element toevoegen waar je niet resistent tegen bent. In het geval van meer liefdevol zijn, raden we je aan je focus af te wenden van liefde en het op waardering te stellen.

Richt je gewoon op het waarderen van je partner. Zoek naar de dingen waar je dankbaar voor bent dat ze doen of zeggen. Kies er bewust voor om ze te observeren, met het oog op hun prachtige eigenschappen. Waar zijn ze goed in? Denk na over alle manieren waarop hun aanwezigheid bijdraagt aan jouw leven.

Als je dat doet, gebeurt er iets magisch. Jouw liefde zal plotseling beginnen te stromen omdat je jezelf in een ruimte van niet-weerstand tegen hen hebt verplaatst. Je kunt eenvoudigweg niet iets waarderen en je er tegelijkertijd tegen verzetten. Jouw waardering zal je in een hartruimte van liefde en acceptatie brengen, en van daaruit zal je je met hen verbinden op de liefdevolle manier die je ziel altijd al heeft willen doen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl