Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 2 December 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 2 December 2019

Velen van jullie hebben je aanwezigheidskwaliteiten verder laten groeien. Dit begint meestal als het uitbreiden van je bewustzijn en het verdiepen van je vermogen om je eerst vanuit een ruimte van eenzaamheid te voelen. Als je je eenmaal op je gemak voelt met je gevoelens vanuit de veiligheid van het alleen zijn, zul je die vaardigheid op een natuurlijke manier gebruiken en uitbreiden om ook meer aanwezig te kunnen zijn met anderen.
Dit is dat je jezelf wijselijk begeleidt als je eigen liefdevolle ouder en gids, en dat is precies hoe je door je ontwakingsproces navigeert – het erkennen van je eigen vaardigheden en capaciteiten binnenin en deze vervolgens naar buiten toepassen.

Als je met de energieën verschuift, zul je dit proces keer op keer doorlopen. Om je op je gemak te stellen met een diepere gevoeligheid en bewustzijn zal je je eerst terugtrekken en dan, als de energieën eenmaal geïntegreerd zijn, stap je terug in de wereld om vanuit die nieuwe staat van verworvenheid te leiden.
Dit is overgave aan de natuurlijke beweging van het Universum. Vertrouw op jezelf genoeg om zowel de eb en vloed, het innerlijke als het uiterlijke te omarmen, want jouw acceptatie is hoe je de gaven en ondersteuning die er in elke fase bestaan, in je eigen kracht en uiteindelijk balans creëert met jouw bekrachtigde voorwaartse beweging.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
  
 ♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien