Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 13 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 13 Januari 2020
Velen van jullie zouden graag meer vreugde willen ervaren, maar weten niet precies wat jullie vreugde brengt. Dierbaren, jullie vinden jullie grootste vreugde in jullie aanwezigheid. Door de keuze te maken om op elk moment volledig aanwezig te zijn, kun je uitlijning en magie ervaren, en van daaruit zal de vreugde op een natuurlijke wijze opborrelen.
Dus als jullie meer vreugde in je leven willen hebben, begin dan met de dingen te doen die jullie het gemakkelijkst vinden om aanwezig te zijn, zoals iets proberen wat je altijd al hebt willen doen, tijd doorbrengen in de natuur, dingen observeren die je mooi vindt, tijd doorbrengen met dieren of kinderen – alles waar je volledig open voor staat om het te ervaren.

Openstaan voor vreugde is voor velen van jullie een vaardigheid die jullie als kind hadden, maar die jullie als volwassene zijn kwijtgeraakt. Kinderen benaderen nieuwe ervaringen met nieuwsgierigheid, openheid en aanwezigheid. Dit is iets waar jullie innerlijke kind jullie mee kan helpen! Naarmate jullie verder gaan zonder controle of verwachting en de beoefening van je aanwezigheid groeit, zullen jullie een veel positievere focus, acceptatie en dankbaarheid beginnen te krijgen, wat jullie rechtstreeks naar het land van verwondering en vreugde leidt.
Jullie zullen beginnen terug te gaan naar het hebben van de volledige ervaring die voor jullie beschikbaar is. Dit is een vaardigheid die je al hebt en die gewoon moet worden afgestoft en je innerlijke kind kan gewoon niet wachten op die toevoeging. Als jullie een moment nemen om binnenin jezelf te voelen op dit moment, zullen jullie misschien verrast zijn om die opwinding al te voelen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien