Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 12 Augustus 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 12 Augustus 2019

Dierbaren, wat wij jullie willen dat jullie begrijpen is dat alle beweging voorwaartse beweging is. Of je nu volledig toegewijd bent aan je spirituele pad, of dat je onderzoekt wat het niet is, je verzamelt informatie die je in staat stelt om te beslissen wat met je resoneert en hoe je jezelf wilt uiten.
Zelfs als iemand de ene na de andere slechte beslissing lijkt te nemen of volledig weerstand biedt aan groei, zal men uiteindelijk een plaats bereiken die zo pijnlijk is dat men zich zal overgeven en er op dat moment grote voorwaartse beweging zal plaatsvinden. Het is wanneer het onmogelijk wordt om hetzelfde te blijven, dat mensen niet langer weerstand bieden en dat opent de mogelijkheid tot expansie en snellere vooruitgang op hun pad.

Het geweldige nieuws is dat je het niet verkeerd kunt begrijpen. Of je nu evolueert door middel van snelle groei, door langzaam te gaan of door de diepgaande verkenning van wat het niet is, ze zullen je allemaal naar een plaats van grotere helderheid en expansie leiden.
Voor sommigen is het een snellere weg om de groei direct te omarmen. Voor anderen is het door de katalysator van de donkere nacht van de ziel. Maar voor jullie allemaal, ongeacht het tempo of de methode, geven jullie ervaringen informatie die jullie in staat stellen om helderheid te krijgen en uiteindelijk voorwaartse beweging, op de manieren die het meest effectief voor jullie zijn.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juli van u hebben mogen ontvangen.
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien