Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 11 November 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 11 November 2019

Je bevindt je in een tijd waarin het zeer bemoedigend is om duidelijkheid te krijgen over hoe je jezelf wilt uitdrukken en wat je vreugde zou brengen. Om te helpen bij het verkrijgen van die duidelijkheid, is het goed om te onderzoeken wat je aantrekt. Het is ook nuttig om jezelf af te vragen: “Als ik geen enkele persoon op de planeet kende, wat zou ik dan doen?” Het stellen van die vraag zal je helpen om te bepalen op welke manieren je nog steeds je macht weggeeft op basis van een angst voor een gebrek aan goedkeuring en het niet aanpakken van je eigen behoeften.
Wij realiseren ons dat er dingen kunnen zijn die je niet onmiddellijk kunt doen vanwege de verplichtingen die je nog steeds wilt nakomen. Maar door die vraag te onderzoeken, wordt je je bewust van hoe je jezelf beperkt. Moet je die droom echt opofferen? Wil je echt dat je jezelf ontkent of wil je dat je dat jezelf oplegt? Welke aspecten van die droom kun je nu in jouw leven opnemen? Kun je groeien en die droom bewateren op een manier die alle betrokkenen eert?

Er is geen beter moment dan nu om duidelijk te worden over wat je hart doet zingen en om genoeg van jezelf te houden om die belangen te verkennen op een manier die het hoogste goed van allen ondersteunt. Ten slotte zijn die verlangens er om je te helpen je vreugde en doel te vinden.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl