Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 10 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 10 Februari 2020

Gewoon jezelf zijn is meer dan genoeg. Hoe meer je jouw waarheid en authenticiteit kunt uitstralen, hoe groter jouw dienstbaarheid, alleen al door jou te zijn. Het geheel van jouw incarnatie gaat over het blootleggen van jouw ware goddelijke essentie en het laten leiden van de weg. Elke ontdekking die je doet over wie je werkelijk bent, laat jouw licht iets helderder schijnen. Elke verandering die je maakt dient het geheel en draagt bij aan de evolutionaire verschuiving op jullie planeet.
Wanneer je jezelf probeert te veroordelen, wanneer je jezelf uitscheldt of jouw waarheid ontkent door voortdurend op zoek te gaan naar dingen die niet goed zijn aan jou, dim je jouw licht en vertraag je jouw vooruitgang. Begrijp je dat? Wij begrijpen dat je probeert ijverig te zijn, maar niemand heeft baat bij die praktijk.

We zeggen niet dat je de dingen niet moet aanpakken als ze in je bewustzijn komen. Natuurlijk moet je dat wel! Alles wat niet in overeenstemming is met jouw eeuwig evoluerende waarheid komt natuurlijk naar boven voor vrijlating. Het verschil is jouw focus en intentie.
Wanneer iets in jouw bewustzijn wordt gebracht omdat het klaar is om te vertrekken of te worden genezen, is het in lijn met jouw belichamingproces. Het is een verder bewijs van jouw eigen evolutie en goddelijk vermogen. Wanneer je altijd op zoek bent naar problemen binnenin jezelf is je focus niet gericht op jouw heelheid, maar op de voortdurende verwachting dat je niet in orde bent of voortdurend moet worden gecorrigeerd. Het is een illusie die je blokkeert voor het weten van jouw eigen goddelijke essentie.
Dus heb vertrouwen, dierbaren. Vertrouw erop dat jullie evolutie een goddelijk intelligent proces is. Vertrouw erop dat de stroom altijd in jullie bewustzijn zal brengen wat klaar is voor genezing en bevrijding. Vertrouw erop dat jullie ziel precies weet wat ze doet. Vertrouw erop dat jullie een goddelijk wezen zijn dat bezig is naar huis te komen. Laat je leiden door jouw zijnheid, en je kunt nooit, nooit een fout maken.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 ♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien