Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 1 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 1 juli 2019

Dierbaren, sta je open voor het idee dat er altijd oplossingen of energieke overeenkomsten zijn die voor jou bestaan die voorbij datgene liggen waarvan jij je bewust bent? Als je met dat idee kunt instemmen, is het dan niet logisch dat de volgende stap naar bekrachtigde verandering bereid zijn is om te worden verplaatst naar de ontdekking van wat ze zijn?
Verzet houdt je alleen binnen het bereik van wat al bekend is en is in veel gevallen verlopen. Wees dapper genoeg om te ontdekken wat net voorbij is van wat je kunt zien. Vergroot je veld van mogelijkheden door jezelf te laten leiden.
Begrijp dat met elke verandering die jullie maken, nieuwe mogelijkheden vibrationeel beschikbaar worden als een antwoord op jullie geupgrade energetische toestand. Dit is zo opwindend omdat het betekent dat er altijd uitbreidingen plaatsvinden die gepaard gaan met meer wonderen die wachten om ontdekt te worden! Het enige dat jullie hoeven te doen, is bereid te zijn om met openheid en nieuwsgierigheid naar die nieuwe rijken van potentieel te gaan.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl