Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 9 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 9 Januari 2020

Dierbaren, jullie bereidheid om door te gaan is een essentieel aspect voor comfort, creatie en evenwicht.
Jullie zijn altijd de energetische leider van jullie levensexpressie. Door bereid te zijn om door te gaan, zetten jullie je intenties in daden om. Jullie volgen de stroom van de Bron. Jullie gaan het rijk van potentieel en mogelijkheden binnen.
Jullie kunnen niet iets leiden dat niet in een of andere vorm van beweging is. Denk aan het rijden op een fiets. Als je op één plaats probeert te blijven, zul je omvallen. Maar op het moment dat je verder gaat, is het evenwicht veel makkelijker te ervaren en kan er vooruitgang worden geboekt.
Jullie keuzes laten jullie voorkeuren zien en de richting die je op wilt gaan. Jullie eerste stap toont jullie samenwerking om te groeien en uit te breiden. De ontvouwing zal altijd de volgende stappen onthullen. Jullie geven jullie waardevolle feedback door jullie dankbaarheid en focus.

Uitbreiding eert jullie ziel. Stilstand is onhoudbaar. Daarom wordt weerstand altijd met ongemak geconfronteerd. Het dient als een middel om terug te keren naar de vrijheid, de expansie en de ontdekking die jullie ziel altijd zoekt.

Naarmate jullie verder gaan in de nieuwe energieën, zullen alle manieren waarop jullie weerstand beoefenen of in situaties proberen te blijven die jullie groei en welzijn niet eren, heel duidelijk naar voren komen in jullie bewustzijn. Dit is een prachtig iets, want het stelt jullie in staat om opnieuw te kiezen.
En het mooie is dat jullie die voorwaartse beweging kunnen omarmen wanneer jullie maar willen, zonder de noodzaak van diep ongemak als voorloper. In feite is dat wat jullie meer en meer gaan doen als jullie verder gaan op het mooie pad van zelf eer en zelfexpressie dat de zijnheid fase van jullie incarnatie is.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien