Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 6 juni 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 6 juni 2019

Er is een alomtegenwoordig geloof dat als je goed genoeg bent, je voorrechten verdiend. Als je een goed genoeg persoon bent, zul je God behagen. Als je lang en hard genoeg werkt, zul je overvloed hebben. Als je goed genoeg bent, zal het fortuin op je schijnen.
Dit is oude conditionering, Dierbaren, en helemaal niet steekhoudend. Het probleem met dit denken is tweeledig. Ten eerste houd het je in de modus voor probleemoplossing, altijd op zoek naar alle manieren waarop je niet goed genoeg bent. Dit creëert een negatieve focus, wat leidt tot een laag zelfbeeld en een gebrek aan zelfliefde en acceptatie.
Ten tweede probeert het te voldoen aan standaarden die niet gedefinieerd zijn. Wat is goed genoeg? Wanneer heb je hard genoeg gewerkt? Dit geloofssysteem zorgt ervoor dat je probeert ergens te komen maar nooit helemaal aankomt. Het houdt je uit de uitlijning en weg van het ontvangen van de liefde, acceptatie en overvloed dat je geboorterecht is.

De reden waarom dit allemaal onjuist is, is omdat de basis van deze oude overtuigingen voorwaardelijke liefde is. Er is nooit een tijd geweest dat je de gunst van iemand moest winnen. Als een geliefd geïndividualiseerd aspect van de Bron, is er nooit een tijd geweest dat je niet goed genoeg was. Wij houden van, accepteren en vieren jou in jou goddelijke perfectie, onvoorwaardelijk, precies zoals je bent.
Hoewel wij begrijpen dat mensen dit denken gebruiken als middel tot zelfverbetering, hoe verbeter je dan als je jezelf nooit toestaat om aan te komen? Zovelen van jullie zijn prachtige wezens van liefde en beschouwen jezelf toch als helemaal niet liefhebbend. Wij verzoeken jullie dringend om te beginnen om jezelf te zien in jouw waarheid en schoonheid.
Vier jullie successen. Zie alle manieren waarop jullie vriendelijk, liefdevol, indachtig, gevoelig en zorgzaam zijn. Omarm de goedheid die jullie al zijn! Jullie zullen veel verder de bloemen van je ziel water geven dan dat je op zoek gaat naar onkruid. Het is door jezelf toe te staan je waarheid en je aangeboren goedheid te erkennen, dat je zult overgaan in de acceptatie van de ondersteuningen, overvloed en avonturen die wachten op jou om te ervaren en uiteindelijk te schijnen in je volle potentieel.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
 Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien