Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 4 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 4 juli 2019
Lieve mensen, zo velen van jullie zijn zo hard voor jezelf wanneer jullie vergeten te doen wat jullie weten of jullie gedragen je op een manier waarvan jullie het gevoel hebben dat het niet spiritueel is. Wij zouden jullie uitglijders als successen zien vanuit ons perspectief.
Het feit dat je wilt verschijnen als je hoogste versie van jezelf is een prachtige intentie, die wijst op groei en expansie. Het feit dat je jezelf betrapt wanneer je niet in een uitlijning bent die je verkiest in plaats van er gewoon in te blijven, is een grote vooruitgang, want het geeft aan dat je je niet langer op je gemak voelt in die oude energieën, maar dat je geëvolueerd bent. Elke keer als je jezelf betrapt en opnieuw kiest is het een trillingssprong die niet alleen jou maar ook de planeet dient.

Elke keer als je teruggaat naar je eigen waarheid is het een krachtige verklaring van jezelf en een duidelijke demonstratie van jouw nieuwe voorkeuren. Je bent in het proces van energetisch verankeren van nieuwe gewoontes die beter aansluiten bij wie je bent en waar je naartoe wilt. Dus in plaats van jezelf te slaan voor je waargenomen mislukkingen, weet alsjeblieft dat het feit dat je bewustzijn hebt ontwikkeld en nu de voorkeur geeft aan iets anders een prachtig succes is.

Het is jezelf steeds opnieuw en opnieuw definiëren op steeds hoger vibrerende manieren. Dat is precies wat de drijvende kracht is achter de verschuiving op je planeet en het is echt een glorieus iets om te zien.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl