Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 30 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 30 Januari 2020
  
Jullie bevinden je in het midden van de monumentale verschuiving van het leven volgens wat jullie of anderen denken te moeten doen om te leven in overeenstemming met wat jullie wensen te creëren en te ervaren. Dit kan wel even wennen zijn!
Als je al het geld in de wereld had, wat zou je dan doen? Als je geen enkele persoon op de planeet zou kennen, wat zou je dan doen? Als je met 100% zekerheid wist dat je niet kon falen, wat zou je dan doen? Deze vragen kunnen je helpen om gebieden te identificeren waar je jezelf nog steeds belemmert door zelf opgelegde beperkingen of een verlangen om indruk te maken of anderen te plezieren.

Als pioniers komt jullie grootste waarde voort uit ervaring, want het is door ervaring dat jullie uitbreiden en definiëren wat nu mogelijk is en wat een match is met wie jullie vandaag de dag zijn. Ziet je? Het is absoluut veilig voor jullie om je leven te gaan leiden volgens wat voor jullie goed voelt, Dierbaren, in feite is dat precies wat jullie op de planeet moeten doen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl