Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 29 Augustus 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 29 Augustus 2019

Houdt je jouw succes steeds een stapje van je vandaan? Geloof je in geen pijn, geen gewin? Denk je dat als je hard genoeg werkt, je uiteindelijk beloond zult worden? Denk je dat als je op de een of andere manier gewoon goed genoeg kunt zijn, je gezegend zult worden? omen jou beloningen altijd maar lijken ze nooit te arriveren?
Het probleem met al die geloofssystemen is dat ze je uit jouw plaats van kracht houden, wat het nu moment is. Ze hangen af van een of andere drempel die wordt bereikt, een of andere toekomstige afstemming waarvan je hoopt dat die zal komen. Wanneer is de pijn genoeg voor gewin? Wanneer heb je hard genoeg gewerkt? Op welk moment besluit je dat je waardig genoeg bent?

Dierbaren, hoor ons alstublieft als wij zeggen dat jullie soevereine wezens zijn en dat jullie je energie en afstemming op dit moment mogen claimen. Er is geen enkele geheime meting die beslist of en wanneer je goed genoeg bent om beloond te worden omdat jullie van nature goed en waardig zijn. De reden waarom die oude overtuigingen soms vruchten zullen afwerpen is omdat je beslist wanneer je denkt dat je hard genoeg gewerkt hebt om waardig genoeg te zijn om te ontvangen en dan de beloning toestaat om te komen.
Natuurlijk is het geweldig om actie te ondernemen om doelen te bereiken en hoe je groeit en nieuwe dingen ervaart. Maar deze stappen moeten worden genomen omdat ze je vreugde brengen, een middel zijn om jezelf te uiten, en werken met de stroom uit een staat van afstemming, kracht en waardigheid.
Dus hoe schakel je over naar het creëren vanuit het machtscentrum van het Nu-moment? Wees aanwezig. Omarm je authentieke goedheid en soevereiniteit en laat deze de weg wijzen. Wees bereid om te ontvangen in het huidige moment. Oefen dankbaarheid uit om de zegeningen en overvloed die je al hebt te erkennen. Volg je hart. Verbind je en laat je overvloed rechtstreeks vanuit de Bron naar je toe stromen, want het is een feit dat je altijd al een geliefd deel van dat grotere geheel bent geweest.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl