Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 27 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 27 Februari 2020

Het Universum werkt niet in negatieven, het reageert op de essentie van jouw focus. Kinderen werken ook heel erg op deze manier. Dit verklaart waarom als je tegen een peuter zegt: “Niet slaan”, ze zich vaak zullen omdraaien en slaan. Het is niet zo dat ze ondeugend of uitdagend zijn, het is dat ze alleen de essentie van de zin hebben gehoord, slaan, en reageren in goedheid. Het vragen van het kind om aardig te zijn zal een veel meer gewenst effect hebben op het veranderen van het gedrag, omdat de focus ligt op de kern van de energie die je wilt dat het kind zich in verplaatst.
Dit verklaart waarom je geen verandering kunt creëren vanuit een negatieve focus. Keuzes maken om iets wat ongewenst is te vermijden, houdt je energiek vast aan wat ongewenst is. Verder zorgt het focussen op wat ongewenst is op natuurlijke wijze voor weerstand en beklemming binnen je eigen energie. Je kunt niet creëren vanuit een ruimte van samentrekking, alleen door middel van uitbreiding.

Zie je? Opnieuw zeggen we dat jouw focus jouw zegen is voor voortzetting. Wat is de essentie van wat je zou willen ervaren? Verschuif in jouw hart en laat het de weg wijzen, want door te bepalen wat je nog meer zou willen, activeer je op natuurlijke wijze een proces dat naar dat verlangen toe begint te navigeren. Dit is een grote kracht in het beoefenen van voorkeur en inclusie.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl