Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 26 September 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 26 September 2019

Velen van jullie stappen voorwaarts met een verlangen om het leven van je dromen te creëren, maar aarzelen als dingen anders beginnen te verschijnen dan je verwacht, of naar jouw mening, duurt het te lang om zich te manifesteren. Dit leidt tot angst en twijfel, wat ertoe kan leiden dat je in de verleiding komt om je te richten op iets waarvan je weet dat het niet echt bij elkaar past, maar dat je het wel als een zeker iets beschouwt.
Het is een op angst gebaseerde keuze die een gebrek aan geloof en vertrouwen aantoont, zowel in het Universum als in jouw eigen vermogen om te creëren. Verder, als je tot rust komt, maak je een keuze om te proberen iets nieuws te creëren uit energie die al verbruikt is.

Weet alstublieft dat het een grote slechte dienst voor jezelf is, want je kiest een optie die al een element van ongemak voor je in zich draagt. Het lijkt misschien een veilige keuze, maar in werkelijkheid is het dat niet omdat je al weet dat het de uitgebreide ervaring die je ziel zoekt niet ondersteunt.
Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om lang genoeg te vertrouwen om jouw hoogste potentiëlen voor jou te laten verschijnen, maar dit is precies de vaardigheid die je aan het ontwikkelen bent. Jouw hoogste matches bestaan net voorbij wat je kunt zien op het gebied van potentie. Lang genoeg in vertrouwen verankerd blijven om de magie te laten gebeuren is een demonstratie van zowel jouw zelfliefde als jouw soevereiniteit.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien