Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 25 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 25 juli 2019

Zo velen van jullie willen zekerheid. Je wilt weten dat jouw relatie zal blijven bestaan, dat jouw manifestatie vorm zal krijgen, dat jouw vriendschappen voor altijd zullen zijn. Door jouw diepe gehechtheid aan de uitkomst, begin je de energie in te perken, je zorgen te maken, je micro-managementsysteem te beheren, te controleren en op hoog niveau alert te zijn voor wat er mis kan zijn.
Door dit te doen, beoefen je een negatieve focus die jou alleen maar energetisch verbonden houdt met wat ongewenst is.  Door jouw focus op externe factoren draai je jouw kracht af van het enige waar je wel controle over hebt, namelijk jezelf.  Verder, door ingetogen te zijn, ben je nooit volledig gecommitteerd aan iets, wat jouw creaties saboteert voordat ze ooit begonnen zijn.

Door te proberen jouw resultaten te controleren, laat je angst toe om de weg te leiden. Nu navigeer je door de geest in plaats van door het hart. Dit is een grote ongunstige dienst aan zowel jou als jouw schepping, want je verlamt het, lang voordat het ooit een kans heeft gehad om alles te worden wat het kan zijn. Jullie ontzeggen het het ware noodzakelijke dat het nodig heeft, dat liefde is.
We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als je advies krijgt om duidelijk te zijn over wat je wilt en dan te horen krijgt om niet al te dwingend te zijn.  Wat we willen dat je begrijpt is dat het hebben van een brede intentie van wat je zou willen ervaren en je vervolgens overgeven aan en vertrouwen op die stroom van ontvouwing, is hoe je elk verlangen liefhebt en tot zijn hoogste uitdrukking laat komen.
Dus, Dierbaren, laat jullie beperkingen en angsten los. Koester het deel van je, dat bang is, als jouw eigen liefdevolle ouder en gids. Vertrouw op de ontvouwing. Laat jouw hart de leiding nemen. Laat jouw creaties hun eigen vorm aannemen en zo groot en mooi worden als ze willen zijn, één nu moment per keer. Door dit te doen zal je alle aspecten van jouw leven een grote dienst bewijzen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien