Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 25 April 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 25 April 2019
We spreken zo vaak over het belang van vertrouwen. Het is een absoluut essentieel element voor jullie spirituele reis. Maar er kan een schaduwkant van vertrouwen zijn en dat is wat we vandaag willen bespreken.
Vertrouwen is een krachtig hulpmiddel wanneer het op een krachtige manier wordt gebruikt voor co-creatie. Dit betekent jezelf te zien als een even belangrijke partner in creatie en die stappen te nemen door alles te doen wat je kunt van jou kant. Dit houdt in dat je je in overgave en stroming bevindt, let op en volgt de tekenen, synchroniciteiten en inspiraties terwijl ze in jouw bewustzijn komen en gebalanceerd zijn om te bewegen met wat de energieën ondersteunen.

Als geen enkele beweging energetisch wordt ondersteund, blijf je toch in de ruimte van openheid, acceptatie en gewillige expansie, laat je de ontplooiing toe en ga je verder met onderzoeken hoe je er vanaf je kant aan kunt toevoegen zonder te proberen dingen te dwingen of te beheersen.
Dus hoe weet je of je in de schaduwkant van vertrouwen bent geglipt? Als je passief zit, geen actie onderneemt om door te gaan met groeien en groeien, en wacht tot je gered wordt. Elke keer dat je wenst gered te worden, omarm je niet jouw authentieke kracht.
We begrijpen dat het een beetje verwarrend kan zijn als je voor het eerst gaat co-creëren, Dierbaren, maar als je er altijd naar kijkt vanuit een soevereine ruimte en met behulp van de hierboven geschetste hulpmiddelen, zul je prachtig met de energieën bewegen.
Je leert dit als een nieuwe vaardigheid en als iets anders, met oefenen word je er steeds beter in. Met je bewustzijn zul je de subtiliteiten van co-creatie gaan identificeren en herkennen en zul je merken dat je veel meer bekwaam wordt in het omarmen van je eigen soevereiniteit.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien