Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Donderdag 21 Mei 2020

 

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Donderdag 21 Mei 2020
Dierbaren, jullie hebben geen goedkeuring van buitenaf nodig om te weten wat jullie waard zijn. Jullie kennen jullie hart, jullie kennen jullie intenties, jullie kennen jullie waarheid, jullie kennen jullie aangeboren goedheid. Accepteer wie je bent als een individueel aspect van de Bron met je eigen goddelijke missie van wat je wenst te ervaren en bij te dragen.
Het is door het omarmen van jullie unieke krachten en doel dat jullie zowel jezelf als het geheel het meest efficiënt dienen op de meest versterkende en bevredigende manier. Trouw zijn aan de roeping en de wijsheid van jullie eigen ziel is precies de afstemming die jullie al die tijd al zochten, en alle grote dingen zullen van daaruit worden gecreëerd.
Jullie waardigheid is nog nooit in twijfel getrokken. Het is alleen jullie aarzeling geweest om die inherente waardigheid te accepteren (vaak vanwege de meningen van degenen die nooit het vermogen hebben gehad om jullie in jullie waarheid te zien) dat de uitdaging is geweest. Is het niet tijd om eindelijk een stap voorwaarts te zetten als de enige gekwalificeerde leider van jouw eigen levensuitdrukking? Is het niet tijd om anderen aan te moedigen hetzelfde te doen?
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien