Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 20 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 20 Februari 2020

De tijd nemen om duidelijk te zijn met jezelf – om te weten wat je wilt, wat je nodig hebt, wat je emoties zijn en wat er op een bepaald moment voor jou in het verschiet ligt, is niet alleen een groot geschenk voor jezelf, het is ook een geschenk voor anderen. Door te leven en je waarheid te spreken, word je veel betrouwbaarder, omdat mensen je op je woord kunnen geloven zonder zich zorgen te maken over een soort van onderliggende energie. Wat je zegt en wat je bedoelt zijn volledig op elkaar afgestemd.

Dit haalt je volledig uit het mensen tevreden stellen, wat altijd zal leiden tot wrok en een erosie van je relaties. Verder is het veel beter gebruik te maken van je eigen energie omdat het je in de stroom houdt en uit de weerstand. Het stelt je in staat om je te laten zien op een manier die krachtig en overeenstemmend is, wat mensen veel gemakkelijker zullen vinden om te begrijpen en er op te reageren.

Nee zeggen tegen anderen en jezelf eren is een vaardigheid als elke andere. Je kunt leren hoe je nee’s kunt geven die vastbesloten zijn en toch bewust en aardig, en anderen zullen die waarheid en duidelijkheid komen respecteren. Je zult in staat zijn om je te settelen in het weten van onvoorwaardelijke liefde en de vreugde die voortkomt uit het feit dat je jouw ware expressie van jezelf bent. En je zult meer en meer situaties en connecties aantrekken die overeenkomen met die waarheid.

En door dit alles zul je een krachtige leraar worden door het voorbeeld te geven en anderen te laten zien hoe ze een leven moeten omarmen dat ook hun waarheid weerspiegelt. Het is een verschuiving die iedereen die erbij betrokken is eert en jouw relaties laat bloeien en groeien op veel authentiekere manieren.
Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien