Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 2 April 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 2 April 2020
Shelley’s Opmerking: Een van de dingen die me altijd heeft verbaasd over de jaren dat ik met Gabriel heb gewerkt is hoe vaak hij informatie geeft voordat je het nodig hebt. Gisteren kwam dit recente dagelijkse bericht van 7 maart weer in mijn bewustzijn en het viel me op hoe het zo perfect van toepassing is op wat we nu meemaken. Aangezien het donderdag is heb ik besloten om het weer te delen als een terugkerende donderdag post omdat ik het gevoel heb dat het, ondanks dat ik het pas onlangs heb gedeeld, vandaag meer impact heeft dan de dag dat het werd gepost. Ik hoop dat je veilig bent, je behoeften en gevoelens eert, en in staat bent om een aantal van de geschenken te vinden die dit afpelproces voor ons opent. We zitten hier allemaal samen in.
***
Aartsengel Gabriël
via Shelley Young
Herplaatsing van Donderdag 7 Maart 2020
Dagelijkse Boodschap / Donderdag 2 April 2020

Velen van jullie, die de eerste fase van hun incarnatie hebben afgerond, hebben misschien hun leven ontdaan van het allernoodzakelijkste. Jullie hebben het oude achtergelaten, jullie hebben je nog niet helemaal verbonden met het nieuwe, en kunnen zich in een staat van opgeschorte animatie voelen of onzeker zijn over hoe jullie verder moeten gaan.
Deze fase lijkt veel op het doen van een complete renovatie van een huis waar je lang hebt gewoond, maar dat verouderd is. Om het echt te actualiseren, is het vaak nodig om ‘de boel tot op de grond te strippen’. Je pelt alles af naar de basisstructuur, zodat je alle aanwezige systemen kunt onderzoeken, eventueel noodzakelijke reparaties kunt uitvoeren en vervolgens kunt beginnen met de verbouwing. Het is niet ongewoon om ook mooie dingen te vinden die aan het zicht onttrokken zijn tot je met dit proces begint!
Het mooie van een complete verbouwing is dat je kunt kiezen wat overeenkomt met wie je vandaag de dag bent. Je kunt verlangen naar meer open ruimte, verschillende gemakken die voorheen niet beschikbaar waren, en een compleet nieuwe inrichting die met je resoneert. Je kunt verstandige keuzes maken op basis van de opties die nu voor je beschikbaar zijn, omdat je al lang in het huis woont en je je goed bewust bent van de beperkingen waarmee je niet meer wilt leven.
Terwijl de renovatie fase storend en zeer ongemakkelijk kan lijken(en soms vol met onverwachte verrassingen), geeft het je altijd een instelling van veel meer tevredenheid en comfort wanneer het is voltooid. Het is een herstructurering die ontworpen is om je te ondersteunen voor de volgende fase van jouw incarnatie, allemaal gemaakt op basis van jouw voorkeuren en verlangens.
Dus als je in een uitgeklede fase van je leven zit, weet dan dat je in een krachtige fase zit van het opnieuw creëren op een manier die je uiteindelijk zal verrukken en dienen voor een lange tijd. Het eindresultaat is altijd de moeite waard.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl