Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 18 Juni 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 18 Juni 2020
We hebben uitvoerig gesproken over het feit dat jullie zich in de diepe verschuiving van doen naar zijn bevindt. Dit kan erg moeilijk voor jullie zijn om aan te wennen, omdat jullie
geconditioneerd zijn om erg actie gericht te zijn. Misschien zou het makkelijker voor jullie zijn om te wennen wanneer jullie begrijpen dat er nog steeds sprake is van doen, het is gewoon wat jullie doen en hoe jullie je energie gebruiken die is veranderd.
Als jullie je vooral richten op het zijn, verschuift je doen naar het interne in plaats van naar het externe. Jouw doen kan overgave zijn aan de stroom, of het beoefenen van aanwezigheid, acceptatie, verbinding en dankbaarheid.

De tijd voor externe actie wordt bekend door het rijden op de golven van de stroom en het

kiezen van wat wordt ondersteund, komt overeen met jou energetisch, komt samen met het gemak, en brengt je vreugde. Dit is uw interne doen, het externe manifesteren om jouw wezen te matchen. De oude manier waarop je probeerde om extern te gebruiken om jezelf te definiëren. Nu gebruik je het innerlijke om uiterlijke kenmerken te creëren die echt
weerspiegelen wie je bent.
Dus zie je, Dierbaren, jullie krijgen nog steeds te doen, het is gewoon de stijl en de richting van jullie doen dat is verandert, en dat is inderdaad een wonderbaarlijke expansieve verschuiving.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien