Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 13 juni 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 13 juni 2019

Wat is jouw favoriete hulpmiddel om jezelf uit de weerstand te halen? Het is erg belangrijk om je go-to-strategieën te ontwikkelen om je uit je weerstand te helpen verwijderen, omdat het weerstand is die je ervan weerhoudt om de stroom, de ontplooiing en de liefde en steun van Het Universum te ontvangen. Elke keer dat je jouw eigen uitbreiding vermijdt, zul je ongemak ervaren.
Dus wat zijn enkele manieren om je te helpen weer in de flow te komen? Je zou een affirmatie kunnen proberen die rustgevend is en voorwaartse beweging ondersteunt, zoals “God (of welk wezen dat resoneert met jou) leidt me nu” of “Mijn voorwaartse beweging wordt geleid en ondersteund”. “Het is veilig voor mij te vertrouwen in de stroom”.
Je zou gewoon kunnen beslissen om te zitten en van het deel van je te houden dat resistent is totdat het beter voelt en klaar is om te bewegen. Je kunt je vertrouwen en geloof verdiepen door te bidden of te mediteren. Je denkt misschien terug aan andere keren dat het omarmen van de stroom je tot prachtige resultaten leidde.

Je kunt opzettelijk dankbaarheid toepassen omdat je niet tegelijkertijd dankbaar en resistent kunt zijn. Je zou de schoonheid van de natuur kunnen zoeken of tijd doorbrengen met een activiteit die je vreugde brengt. Dansen! Zingen! Verplaats je lichaam op een manier die goed voelt. Misschien vindt je een energetische reiniging nuttig, zoals jezelf onderdompelen in zout water of een andere helende modaliteit die je leuk vindt. Er zijn zoveel methoden om je te helpen om weer in de stroom te komen!
Wees niet bang om te experimenteren, aangezien iedereen anders is. Maak aantekeningen wanneer je iets ontdekt dat echt helpt, zodat je ernaar kunt terugverwijzen, want als je je ongemakkelijk voelt, ben je geneigd om te vergeten wat je weet.
Besteed aandacht aan hoe je weerstand biedt tegen jezelf en vervang je negatieve zelfpraatje door bemoediging en liefde. Je bent de kern van alles dus als je bezig bent jezelf te verwerpen, zul je niet in een ruimte zijn om op een bekrachtigde manier te ontvangen of vooruit te gaan.
Want elke keer als je denkt dat jij, of dingen om je heen ongelijk hebben, vraag je: “Wat als ze dat niet zijn?” “Wat als ze een doel dienen?” “Wat als alles goddelijk perfect is precies zoals het is?” “Wat als er niets voor mij is om te doen dan dit nu moment te accepteren?” Let op wat je voelt in je hartchakra. Als je deze nieuwe ideeën overweegt, zul je bijna altijd een bevrijding voelen in je hart.
Wanneer je stopt met je hielen in te graven, zul je je opgelucht voelen omdat je van samentrekking naar expansie gaat. Vraag om begeleiding. Wees bereid om open te zijn. Neem je overgave nu één voor één mee, en weet dat we slechts een verzoek weg zijn om je door het onbekende te leiden naar waar je ziel je wenkt te gaan.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien