Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 13 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 13 Februari 2020

Velen van jullie hebben levendige dromen om tot een oplossing te komen met mensen waarmee jullie onopgeloste zaken hebben. Als je dit nog niet hebt meegemaakt, weet dan dat je dat waarschijnlijk wel zult ervaren. Dit is een prachtige voortzetting van het beoordelingsproces dat jullie aan het voltooien zijn om de eerste fase van jullie incarnatie volledig af te ronden. Dit zal jullie in staat stellen om verder te gaan in het nieuwe, onbelemmerd door het verleden.
Dit is ook een aanwijzing dat hun ziel ook naar een oplossing met jullie zoekt, die helend en oplossend is voor alle betrokkenen, gedaan op een manier die het meest efficiënt en het best ontvangen is. Dit kan inhouden dat men zich op een ziel-naar-ziel manier verbindt met degenen die leven, en ook met degenen die uit het lichaam zijn overgegaan.

Nogmaals, jullie maken deel uit van zo’n goddelijk intelligent proces, alles ontvouwt zich voor jullie op de beste snelheid, manier en timing om jullie succes te verzekeren en jullie op één lijn te brengen met de verlangens van jullie ziel. Jullie zullen je veel lichter voelen als deze oude problemen oplossen, wat jullie zal helpen bij het creëren van een lege lei die het mogelijk maakt om nieuwe mogelijkheden en potentiëlen te ontdekken die nu levensvatbaar zijn voor jullie als gevolg van de combinatie van jullie genezing en wat nu ondersteund wordt als jullie de volgende opwindende fase van jullie incarnatie binnengaan.

Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien