Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 12 September 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 12 September 2019
Velen van jullie vinden dat de focus moet liggen op het goddelijke vrouwelijke. Anderen vinden dat de focus op het goddelijke mannelijke moet liggen. Wat als we zeggen dat het beide is?
Wat we willen dat je begrijpt is dat het goddelijke vrouwelijke en het goddelijke mannelijke beide aspecten van de goddelijke stroom zijn. Het goddelijke vrouwelijke aspect van de stroom is de rustige fase, de nestfase, de krachtige ontvangstfase. Het goddelijke mannelijke is de actiefase, de krachtige voorwaartse beweging.
Er zijn momenten waarop de focus voor de expansie en bekrachtiging van de mensheid zal liggen op de integratie van het goddelijke mannelijke. Er zullen andere momenten zijn waarop het op het goddelijke vrouwelijke zal zijn. Ongeacht van wat voor sekse je ook bent, beide zijn een integraal onderdeel voor jouw balans, ondersteunde voorwaartse beweging en evolutie en zijn van vitaal belang om in jouw authentieke kracht te bewegen.

Als je moeite hebt met waardigheid of met het ontvangen, wil je misschien onderzoeken hoe je meer van jouw goddelijke vrouwelijkheid kunt integreren. Als je problemen hebt met het ondernemen van actie, machtsproblemen of het zien van jezelf als een krachtige medeschepper, wil je misschien onderzoeken hoe je meer van je goddelijke mannelijkheid kunt omarmen.
Zie je? Beide werken maken deel uit van de verschillende fasen van manifestatie en zijn essentiële aspecten van jouw belichaming. De een mag dan het thema zijn van een bepaalde energetische fase, maar proberen slechts de een te omarmen is de ander ontkennen. Door bereid te zijn om beide te eren en te accepteren kun je beide als onderdeel van het mooie mozaïek dat jij bent, opnemen.
Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien