Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 10 Oktober 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 10 Oktober 2019
  

Shelley’s opmerking: De boodschap van vandaag is gisteren weer in mijn bewustzijn gebracht dankzij Milton Foster. Ik ben niet zeker wanneer ik het oorspronkelijk publiceerde, maar het voelde absoluut perfect voor waar we vandaag zijn, dus ik dacht het te gebruiken als een terugkerende donderdag post. Ik hoop dat je ervan geniet. 🙂
Dierbaren, wij moedigen jullie aan om in deze veranderende tijden over jezelf te denken als deel uitmakend van een orkest. Er komen zoveel verschillende noten en trillingen samen om het vibratie meesterwerk te creëren dat de ascensie van jullie en jullie geliefde planeet is. Net zoals je niet zou kunnen zeggen dat één instrument het orkest maakt, is er geen enkele energie die verantwoordelijk is voor de verbazingwekkende tijden die jullie meemaken, maar veeleer voor het heerlijke samensmelten van het energetische geheel.
Jullie zijn allemaal van cruciaal belang en voegen onmetelijk veel toe aan de schoonheid van de verandering, en het hele Universum reageert met liefdevolle steun. Het is een model van eenheidsbewustzijn dat veel verder gaat dan wat jullie je kunnen voorstellen, maar hoor ons als we zeggen dat jullie al veel langer in die energieën spelen dan jullie je hebben gerealiseerd. Het gebeurt allemaal vanwege jullie – de onbevreesde wegwijzers, de tedere, attente en moedige mensen, die durven te dromen en hun goddelijke waarheid en schoonheid de weg durven te laten wijzen.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl