Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 8 Oktober 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 8 Oktober 2019

Dierbaren, de manifestatie is geen eenmalige gebeurtenis. Het is een stroom van ontvouwing. Het is een dans van co-creatie.
Jullie nemen deel met je intentie en sturen de stroom met jullie focus en dankbaarheid. Het Universum reageert door elementen voor jullie achter de schermen op elkaar af te stemmen. Jullie nemen geïnspireerde actiestappen als ze in jullie bewustzijn komen, en vertrouwen er dan op dat de beweging plaatsvindt op het gebied van potentie, net voorbij wat jullie kunnen zien. Het is een proces van partnerschap, waarbij elk van hen over en weer deelneemt, totdat het, met de laatste aanraking en ondersteuning van de goddelijke timing, wordt opgeroepen in jullie fysieke realiteit en tastbare vorm aanneemt.

Jullie doen je deel door in de voorwaartse beweging te blijven met jullie geloof, vertrouwen en volledige acceptatie van elke fase, ongeacht of jullie de vooruitgang kunnen zien of niet. Door de wijsheid en perfectie van het systeem te begrijpen en te waarderen en de magie te volgen van de tekenen en synchroniteiten die er altijd zijn om jullie te begeleiden en gerust te stellen, kunnen jullie vreugde en verwondering vinden, niet alleen in het eindresultaat, maar gedurende het hele proces.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien