Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 7 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 7 Mei 2019
Veel verlichte mensen zijn zo geconcentreerd geweest op hun groei en evolutie dat ze uit het oog verloren hebben wat leuk voor hen is. We hebben vaak gezegd dat het tijd is om het licht weer in de beschaving terug te brengen!
Lachen is ongelooflijk zuiverend en kan sneller energie verschuiven dan welke andere methode dan ook. Plezier is een van de grootste geschenken van het zijn in een fysiek lichaam. Beide stellen je in staat volledig in je lichaam te zijn en het nu moment te omarmen.
Dus wat als je niet meer weet wat leuk is? We hebben hier verschillende suggesties voor. Denk allereerst terug aan wat je als kind liefhad. Kinderen staan het meest in contact met wat hen energiek aanspreekt, dus daar zullen aanwijzingen voor u zijn. Als wat je liefhad als een kind niet langer een haalbare optie voor je is, kijk dan naar de essentie van wat het was en denk erover na hoe je het in je leven kunt opnemen dat overeenkomt met wie je vandaag bent.

Experiment! Sta open voor het proberen van nieuwe dingen. Verken met nieuwsgierigheid. Als je niet de tijd, het geld of de neiging hebt om een groot aantal dingen te proberen, raden we je aan naar een bibliotheek of boekhandel te gaan en de tijd te nemen om elk gangpad op en neer te lopen. Besteed aandacht aan waar je blijft weifelen. Dat geeft je wat advies over wat je verder zou willen verkennen.
Plan een vakantie. Vakantie ondersteunt aanwezigheid, plezier, verkenning en stroom. Voor veel mensen is het een van de weinige keren dat ze zich volledig concentreren op het hebben van plezier. Zelfs als je niet echt op vakantie gaat, zal het plannen van wat je zou willen doen je blootstellen aan nieuwe ideeën die je kunt opnemen in je dagelijks leven.
Dit zijn allemaal actie stappen die je kunt nemen en die luid aankondigen aan Het Universum dat je klaar bent om meer plezier te hebben. Jouw lichaam is niet alleen een bron van ongemak, Dierbaren, het kan een opmerkelijk voertuig zijn voor plezier en het is onze grootste wens dat je het begint te gebruiken om precies dat te doen.
Jouw plezier zal je terug brengen naar een grotere balans, en houdt de energie van vreugde vast die ten goede komt aan jou, anderen en de planeet, dus het is niet overdreven om te zeggen dat het hebben van plezier nog een ander middel is om dienstbaar te zijn. In feite is dat precies waarom je ernaar verlangt.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien