Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Dinsdag 5 Mei 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Dinsdag 5 Mei 2020
  
Wij willen dat jullie aandacht besteden aan wat er met jullie lichaam gebeurt als jullie in verzet zijn. Jullie zullen een samentrekking van uw energie voelen. Er is geen expansie en geen beweging. Omdat jullie energie afgesloten is, kunnen jullie niet creëren of ontvangen.
Jullie hebben de keuze om één van de twee dingen te doen. Als jullie weerstand je laat weten dat iets geen energetische match is met jullie, kunnen jullie die input gewoon accepteren en omleiden naar iets dat wel zo is. Als jullie weerstand te wijten is aan een deel van je dat wanhopig op zoek is naar je aandacht en genezing, dan is het tijd om dat aspect te onderzoeken en het te benaderen als je eigen liefdevolle gids en ouder, en het te geven wat het nodig heeft, zodat het bereid is om terug te gaan naar expansie en beweging.
Wat jullie niet kunnen doen is weerstand bieden aan de weerstand in een soort van positief
resultaat, omdat het alleen maar meer van dezelfde energie zal bestendigen. Weerstand is een vastgelopen energie. Het enige wat het zal doen is je rond dezelfde kwestie laten dansen totdat je ontdekt welke informatie het je kan geven. Door de bereidheid om het doel van de weerstand te verkennen, verschuif je naar acceptatie en ga je automatisch terug naar de voorwaartse beweging. Je laat je deelname aan de bestendiging van de energie die je aan het ongewenste hield, los.
We willen dat jullie je ervan bewust zijn dat als je in verzet bent, je niet in staat bent om te
ontvangen. Verzet is een nee-energie. Acceptatie is een ja energie. Als jullie consequent gefocust zijn op jullie nee’s kunnen jullie niet de overvloed aan steunpunten en oplossingen ontdekken die altijd voor jullie bestaan.
Jullie wijsheid weet altijd wat jullie nodig hebben om vooruit te komen. Besteed aandacht aan jullie energetische reacties. Vraag jezelf af of je focus je naar voren stroomt of je dieper ingraaft. Liefdevol jezelf omleiden als dat nodig is en bereid zijn om te stromen in je hoogste potentieel, Dierbaren, want dat is de enige manier waarop jullie de diep bevredigende overeenkomsten kunnen vinden die jullie ziel naar jullie toe probeert te leiden.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: Martien
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien