Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 25 Februari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 25 Februari 2020
Wat jullie zullen leren als jullie verder gaan in deze versnelde tijden is dat jullie zelf expressie voortdurend verschuift en uitbreidt om jullie groei en laatste niveau te reflecteren. Niets is in steen gehouwen, dierbaren, en alles wat jullie proberen vast en onbeweeglijk te maken zal in de loop van de tijd een obstakel worden.
Het kan de moeite waard zijn om alles te onderzoeken waar jullie in het verleden een hard standpunt of verklaring over hebben ingenomen. Is het vandaag de dag waar, of is het een weerspiegeling van wie je vroeger was? Was het gebaseerd op angst of een verlangen om te controleren? Voelt het als stagnerende energie? Houdt het je tegen? Komt het overeen met de energieën van vandaag? Kun je jouw beperkingen op dat gebied losmaken, of is het tijd om het voor eens en altijd los te laten?

Het omarmen van de ontvouwing van de verschuivende energieën in combinatie met jullie eigen steeds evoluerende expressie van het zelf is hoe jullie alles zullen hebben wat jullie ooit nodig zouden kunnen hebben om verder te gaan op de manieren die het beste bij jullie en de intenties van jullie ziel passen. Er is veel vreugde en ontdekking te beleven als jullie je verplaatsen in het maken van al jullie beslissingen op basis van de waarheid van het huidige moment.

Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien