Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 23 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 23 juli 2019
Beste mensen, jullie lichamen kunnen jullie prachtige feedback geven als het gaat om jullie creaties. Bedenk iets wat je graag zou willen ervaren. Als je erover nadenkt, neem dan contact op met je lichaam. Voel je spanning in je lichaam, vooral in je buikgebied? Als dat zo is, is het om je te laten weten dat je een soort weerstand of geloofssysteem hebt dat niet in overeenstemming is met het creëren van jouw verlangen vanuit de energetische ruimte waarin je je bevindt.
Bedenk wat dat zou kunnen zijn. Vraag je innerlijke tedere menselijke zelf waar het misschien bang voor is en waarom het denkt dat die droom onbereikbaar is. Stel het gerust en sta toe dat elke resistente energie wordt erkend en losgelaten. En als alle redenen waarom je denkt dat het niet kan gebeuren en standhouden, realiseer je dan dat je probeert te creëren vanuit de energie van afscheiding en het gebied van beperking, welke je geen nieuwe mogelijkheden kan bieden.

Bewust zijn we van plan om over te schakelen naar de energieën van de Bron. Zoek een afstemming die je het gevoel geeft dat je deel uitmaakt van het grotere geheel en Het Universum dat alles dat is bevat. Neem nu contact op met jouw lichaam. Vanuit die ruimte van verbinding zul je meer stroom en troost voelen in je lichaam en hartuitbreiding.
Dit is de ruimte van waaruit je je wilt manifesteren, want het bevat alle mogelijkheden en potentiëlen die voor jou bestaan. Je hebt jezelf in een ruimte van acceptatie geplaatst om gewillig te ontvangen van het grotere geheel, waar de magie begint.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl