Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 23 April 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 23 April 2019
Gelooft u dat uitbreiding pijnlijk moet zijn? Velen van jullie geloven dat. Dit komt door het denken over uitbreiding als zijnde dat het je capaciteit te buiten gaat.
Maar wat als uitbreiding plezierig zou zijn? Heb je ooit gekeken naar mensen, dieren of plaatsen waar je van houdt en voelde je jouw hart groeien? Ben je ooit geraakt door muziek, een gebeurtenis of vriendelijkheid? De overgrote meerderheid van jullie heeft die ervaring gehad, wat bewijst dat je in staat bent tot vreugdevolle uitbreiding en dat uitbreiding geweldig kan voelen.

We raden je aan om alle overtuigingen over je reis van verlichting te verkennen, die zeggen dat het alleen maar moeilijk, vermoeiend of pijnlijk kan zijn, omdat die overtuigingen weerstand tegen je groei zullen creëren wat ongemak kan doen voortduren. Welke andere mogelijkheden zijn er? Als pioniers kun je nieuwe manieren van voorwaartse beweging ontdekken die ook opwinding en openhartige aanwezigheid kunnen bevatten als onderdeel van die stroom.
Dit wil niet zeggen dat er geen momenten van ongemak zijn, of dat je het op de een of andere manier verkeerd doet als dat wel zo is. Maar wat wij zeggen is dat openstaan voor het idee dat uitbreiding vreugdevol kan plaatsvinden, nieuwe mogelijkheden voor je kan creëren en veel meer balans, acceptatie en verwondering kan toevoegen aan je ascensieproces.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien