Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 17 September 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 17 September 2019
  

Vandaag is een van die “niet een normale dagelijkse boodschap” soort dagen. 🙂
Gisteren liet Gabriel me een zeer krachtig beeld zien. Hij liet me een persoon zien die op een tweesprong op de weg stond. Rechts van de persoon was het land donker en dicht, bijna alsof er een bosbrand was geweest. Er kwamen donkere punten uit de grond. Het hele gebied zag er verkoold en verlaten uit en was volledig verstoken van licht en leven.
Links van de persoon was er een overvloed aan bloemen en groen. Er waren vogels en insecten. Het hele gebied was groen en weelderig en krioelde van leven, groei en uitbreiding.
Hij legde me toen uit dat rechts het land van gebrek was, links het land van overvloed. Hij liet me de energie zien die nodig is voor de schepping. Als jouw focus ligt op gebrek, probeer je te gedijen vanuit een ruimte die geen voedsel heeft en slechts vervallen energie bevat. Als je je concentreert op de overvloed die al bestaat, navigeer je vanuit een ruimte die het leven en de schepping ondersteunt en in stand houdt omdat het energetisch levendig is.

Ik heb de energiekracht die nodig is voor de schepping nog nooit eerder zo duidelijk gezien! Samen met de visioen deelt hij dit…. Lieve helpers, jullie focus is de basis van jullie  nergetische creaties. We moedigen jullie aan om te spelen en te creëren vanuit de basis van dankbaarheid voor de overvloed die al bestaat, want dat is de ruimte die het vermogen heeft om jullie groei en expansie energetisch te ondersteunen en jullie verwondering en voldoening te geven in elk moment van het Nu.
Een combinatie van Aartsengel Gabriël en Shelley Young
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien