Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 14 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 14 Januari 2020
Een van de veranderingen die de mensheid in 2020 zal ervaren, is het gevoel dat hij zich sterker zal voelen op gebieden die hij eerder als een uitdaging heeft ervaren.
Het kan zijn dat je je in je leven hebt gericht op het genezen van een hardnekkig thema, waar het voelde alsof je voortdurend voor jezelf moest opkomen. Terwijl je wist dat je beter verdiende en bewust bezig was om het te verplaatsen naar een betere balans of het eren van jezelf, voelde het waarschijnlijk altijd als werk of een constante strijd.
Voor velen van jullie zal de verandering die jullie in 2020 zullen meemaken de volledige verankering van jullie macht op dit gebied zijn, een opeising van jullie soevereiniteit, als jullie dat willen. Het zal niet langer voelen alsof je moet vechten om geëerd te worden of voor wat eerlijk is. Alles wat minder is dan dat zal niet eens een optie zijn.

Het is door die verandering in het energetische aspect dat je je niet langer getriggerd zult voelen in die gebieden. Je zult de volledig genezen toestand rond die kwestie belichamen, waardoor de energetische lading vrijkomt.
Voor sommigen van jullie zal het een diepgaande verandering zijn die je meteen herkent. Voor anderen kan het een tijdje duren om te herkennen dat het oude probleem is opgelost. Dit lijkt veel op het hebben van een blessure die in je lichaam geneest en het later realiseren dat je niet meer geblesseerd bent. Dit gebeurt omdat jouw ware toestand heel en genezen is en voor jou natuurlijk aanvoelt.
Hoe je het ook ervaart, het is een bewijs dat je in een nieuwe fase van jouw incarnatie bent gekomen die zich vrijer en lichter zal voelen en vol met nieuwe mogelijkheden en potentiëlen, allemaal gebaseerd op het werk dat je hebt gedaan. Gefeliciteerd!
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien