Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Dinsdag 12 Mei 2020

Aartsengel Gabriel

via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Dinsdag 12 Mei 2020

  

Als er iets uit je leven wordt verwijderd, is dat voor jouw hoogste goed. Als je vastzit in het verleden, is dat omdat je dit niet weet in de kern van je wezen. Alles wat weggaat, of binnenkomt, is allemaal ontworpen voor jouw heroriëntatie en expansie, die je alleen maar in een nieuwe energetische fase kan brengen die je veel te bieden heeft dat het oude je niet kon bieden.

Sommige mensen voelen de behoefte om te proberen hun weg terug te vechten in een situatie waaruit ze zijn afgewezen om hun waardigheid te bewijzen. Als iemand dan niet in staat was om je waarheid en waarde te zien, is het hoogst onwaarschijnlijk dat ze die nu wel zullen zien. Sta toe dat degenen die je niet kunnen eren, weggaan en dat de richting van jouw ziel je leidt naar de vreugde van het ontdekken van degenen die dat wel kunnen en willen.

Dus vertrouwen, Dierbaren. Er is een voortdurend energetisch sorteerproces aan de gang dat jullie altijd voorwaarts stroomt in de mooie matches en ervaringen die jullie hart zullen doen zingen. Laat het verleden met liefde los en kijk naar de belofte van het aanbreken van een nieuwe fase.

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/

Vertaling: Martien

  ♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien