Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Dinsdag 10 September 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Dinsdag 10 September 2019

Dierbaren, wij begrijpen dat jullie gewend zijn om duidelijke ideeën te hebben over waarheen te gaan en wat te doen, en dat het leren navigeren in nieuwe energieën even wennen kan zijn. Een andere manier om het te begrijpen is om te beseffen dat 3D, of de oude fase die je verlaat, lineair en beperkt is, terwijl de nieuwe fase niet-lineair en grenzeloos is.
Het kan ontmoedigend zijn om te beseffen dat er als pioniers geen kaart bestaat. Jullie zijn degenen die nieuwe paden en sjablonen creëren door je uit te breiden naar het nieuwe. En hoewel dit in eerste instantie misschien vreemd voor jullie aanvoelt, weet alstublieft dat de ware gave hiervan is dat het jullie de vrijheid geeft waar jullie zo lang naar hebben verlangd.

Jullie krijgen de kans om te proberen wat voor jullie het beste voelt, in plaats van wat anderen denken dat jullie zouden moeten doen. Je moet je met je hart laten leiden. Jullie krijgen de kans om nu eens per keer beslissingen te nemen die je in staat stellen om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Jullie krijgen de kans om jezelf vreugdevol uit te drukken, door middel van jullie voorkeuren. Jullie verkenningen en ervaringen hebben de meeste waarde, hetgeen jullie bevrijdt van gehechtheid aan de uitkomst. Verder krijgen jullie de kans om over te stappen naar de ontdekking van hoe vreugdevolle, ondersteunde dienstbaarheid aanvoelt.
Al deze dingen zijn waar jullie ziel naar verlangt. Dit zijn de tijden waar jullie niet op konden wachten! Veel van de anticipatie die jullie hebben ervaren – dat gevoel dat er iets groots gaat gebeuren – is dat jullie ziel op en neer springt met vreugde en opwinding voor de mogelijkheid om volledig in de nieuwe energieën te bewegen en eindelijk onbezwaard te kunnen spelen in het rijk van de eindeloze mogelijkheden.
Aartsengel Gabriel
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien