Aartsengel Gabriël – Stabiliteit vinden in veranderende tijden. / Gechanneld door: Shanta Gabriël –

Aartsengel Gabriël – Stabiliteit vinden in veranderende tijden.

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 9 Mei 2021

De Innerlijke Geest die naar buiten werkt in jullie leven is de enige plek om stabiliteit te vinden in deze veranderende tijden.

Dierbare,

Je hebt gemerkt dat jouw wereld aan het versnellen is. Je hebt misschien zelfs een gevoel van hectische activiteit zonder een gevoel van voltooiing. Je hebt gemerkt dat je op zoek bent naar betekenis in alles wat je doet wanneer het niet als genoeg voelt.

De waarheid is dat er een toename is in de frequenties van de Aarde. Hierdoor ervaren mensen een verandering in bewustzijn die hun zoektocht naar betekenis in alles wat ze doen aanmoedigt. En Universeel Bewustzijn is nu gemakkelijker beschikbaar dan ooit tevoren voor iedereen die zoekt. Deze toename in energie creëert ook grote en snelle veranderingen in de wereld om je heen.

Informatie is meer beschikbaar, enorme aardveranderingen, zoals aardbevingen, tornado’s, branden en orkanen, lijken met een grotere frequentie voor te komen, en de structuur zelf van het sociale, politieke en familieleven lijkt te zijn verschoven naar onbekende gebieden.

Al deze voorvallen spelen zich af in de wereld van de schijn, de wereld buiten jezelf. Zij wijzen op het feit dat je niet langer naar de buitenwereld kunt kijken om je een gevoel van stabiliteit te brengen. Je moet terugkeren naar jezelf en dat stille punt van vrede, harmonie en wijsheid in jezelf vinden. Dit is de enige plek van stabiliteit in deze veranderende tijden.

Binnenin jou is er een plaats van zo een Vrede dat je je daar volledig kunt ontspannen en het tot je wezen kunt laten doordringen. Binnen in jou is de Waarheid en Vreugde en betekenis gevonden die je tevergeefs hebt gezocht in de wereld buiten jezelf.

Kom nu en sta jezelf toe deze innerlijke plaats te ervaren, waar je vrij kunt zijn om gewoon te zijn. Het is zo dichtbij als je adem. En het is met jouw ademhaling, en de kracht van je gedachten en verbeelding, dat je je Hogere Zelf en je verbinding met het Goddelijke kunt beginnen te ervaren.

Oefening:

Haal een paar keer diep en gecentreerd adem. Breng je aandacht naar de plek net onder je navel, en stel je voor dat je in een heel vredige tuin bent beland. Je kunt van deze tuin de mooiste plek maken die je ooit hebt gezien. Creëer stromende beekjes en vredige vijvers, bloemen en schaduwrijke bomen. Maak er een plek van waar je steeds weer naar terug zult verlangen. Sta jezelf toe te ontspannen en de vrede en schoonheid van deze tuin in je op te nemen. Gun jezelf de tijd om je beschermengel en je Hoger Zelf te ontmoeten en alle wijsheid, leiding en liefde te ontvangen die je nodig hebt.

Het kan wat oefening vergen om deze vredige plaats in jezelf te vinden, maar na slechts een paar evenwichtige ademhalingen, zal het niet lang meer duren voor je er zonder moeite heen kunt gaan. Wanneer je jezelf deze tijd van stilte gunt, zul je merken dat je uiterlijke wereld niet de macht zal hebben om je weg te trekken van deze stille plaats van Vrede.

Dit is ware stabiliteit. Het is vanuit dit stille punt van binnen dat je in staat zult zijn om in deze tijd van verandering te leven en je niet alleen of verlaten te voelen. Je zult in staat zijn je diepgaand te verbinden met de steun die je nodig hebt.

Zoals een wiel waarvan de spaken heel snel lijken te draaien, maar waarvan het centrum een stille beweging heeft die alle schakels eromheen verbindt, zo zal deze omwenteling van stilte in jou uiterlijke wereld veranderen in een van Harmonie, Liefde en Vrede.

Vergeet niet om deze stilte te vragen. Als je je er toe aangetrokken voelt, vraag dan om de ervaring van een vredige tuin. Vraag vooral om je persoonlijke verbinding met de Bron van alle leven. Het begint allemaal met jou, met je gedachten, en met de evenwichtige ademhaling die jouw verbindende schakel is. Het is er allemaal voor je als je jezelf maar de tijd geeft.

Denk aan je boodschap van Aartsengel Gabriel vandaag:

De Innerlijke Spirit die naar buiten werkt in jouw leven is de enige plek om stabiliteit te vinden in deze veranderende tijden.

 

Shanta Gabriël
voor: Aartsengel Gabriël

 

 

 

Vertaling: Martien