Aartsengel Gabriël ~ Goddelijke Orkestratie


Aartsengel Gabriël ~ Goddelijke Orkestratie

Gechanneld door: Shelley Young – 24 januari 2023

Velen van jullie die klaar staan om verder te gaan in hun leven, hebben het gevoel dat je alles hebt gedaan wat je kunt doen, en dat het gewoon een kwestie is van goddelijke timing. Er kan een groot verschil zijn tussen het moment waarop je denkt dat dingen moeten gebeuren en het moment waarop die goddelijke timing zal plaatsvinden.

Daarom zijn sommigen van jullie gefrustreerd, en beginnen een hekel te krijgen aan het concept van goddelijke timing. Je kunt het gevoel hebben dat het je niet eert, of dat je er alleen voor staat, wachtend op een zegen die je geschonken wordt en waarvan je niet weet hoe je je daarop kunt afstemmen. Daardoor voel je je misschien machteloos.

Als dat voor jou het geval is, raden we je aan de term ‘goddelijke timing’ te vervangen door ‘goddelijke orkestratie’. Goddelijke orkestratie is een betere weergave van wat er gebeurt. Je zou perfect op je plaats kunnen zitten, klaar om te gaan, maar misschien heeft de persoon die in je schoenen moet stappen als je ontslagen wordt uit een dienstverleningscontract nog wat meer tijd nodig om zijn vaardigheden te ontwikkelen, of hij moet gewoon de moed vinden om klaar te zijn om in zijn volgende rol te stappen.

Er zijn veel elementen die samen moeten komen als je verder komt in je leven, en ze werken allemaal synchroon, zodat er geen energetische gaten vallen of mensen tekort komen.

Dierbaren, het orkest werkt samen, met alle verschillende tonen en trillingen en instrumenten die, wanneer ze gesynchroniseerd zijn, allemaal bijdragen aan de schoonheid en de vreugde van het geheel. Aangezien jullie vriendelijke en medelevende wezens op de planeet zijn, hier om de verschuiving van het bewustzijn te ondersteunen, zal deze manier van kijken jullie helpen in de ruimte van liefde en geduld te blijven terwijl anderen hun positie innemen, zodat jullie allemaal samen prachtige muziek kunnen maken.

Aartsengel Gabriël

Kanaal: Shelley Young

Vertaling: wakkeremensen.org