Aartsengel Gabriël – Energetische Isolatie/Integratie – 23 September 2021

Aartsengel GabriëlEnergetische Isolatie/Integratie

Gechanneld door: Shelley Young – 23 September 2021 voor trinityesoterics.com

Als verlichtende menselijke wezens kunnen jullie perioden hebben waarin jullie je losgekoppeld voelen of niet in staat zijn om de energieën of leiding te voelen of er toegang toe te krijgen terwijl jullie daar gewoonlijk heel bedreven in zijn om deze aan te boren. Dit is heel gewoon in tijden van energetische integratie. Als je een download aan het uitvoeren bent, zal dat proces voorrang hebben op alle andere dingen.

Je kunt het vergelijken met het uitvoeren van een systeem upgrade op je computer. Alle vensters en lopende processen moeten gesloten worden om de upgrade te laten plaatsvinden. Het is precies hetzelfde met je energetische upgrades. Zij hebben energetische prioriteit boven alle andere energetische praktijken.

Wat wij willen dat jullie begrijpen is dat jullie net zo geliefd en geleid zijn gedurende deze tijden als wanneer jullie onze aanwezigheid kunnen voelen. Wij zijn er altijd om jullie te steunen en aan te moedigen terwijl jullie verder gaan op de spiraal van jullie evolutionaire proces. Er zijn gewoon tijden waarin jullie openstaan om het te voelen en andere tijden waarin jullie energetisch enigszins geïsoleerd zijn om een verschuiving te laten plaatsvinden.

Wij zijn altijd vervuld van verwondering en opwinding over alles wat jullie doen in deze buitengewone tijden. Wees gerust jullie zullen nooit door ons in de steek gelaten worden want het is onze grootste vreugde en eer om getuige te zijn en deel te nemen aan deze reis met jullie.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org