Aartsengel Gabriël – “Droom Groot En Prachtig Met Een Open Hart”

 

Aartsengel Gabriël 
Droom Groot En Prachtig Met Een Open Hart

Gechanneld door: Shelley Young – 17 januari 2023 voor -Trinity Esoterics

Wanneer je de brede intentie maakt dat je meer van een bepaalde energie wilt ervaren, begint het universum er onmiddellijk aan mee te werken dat jij die ervaring krijgt. Je doet mee door bereid te zijn je in die richting te laten leiden door de tekenen en synchroniciteiten te volgen en het pad dat zich voor je opent, ook al weet je niet precies waarheen.

Je geloof, vertrouwen en nieuwsgierigheid, samen met je bereidheid om te bewegen, te verkennen en te ontvangen, zijn vitale aspecten voor de ontvouwing van je hoogste levensuiting. Het kan helpen om het zo te zien. Als je alleen maar op een fiets zit maar niet trapt, kantel je en kom je nergens. Je moet in beweging komen om je evenwicht te vinden, nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe ontdekkingen te doen. Je kunt iets dat niet wil bewegen niet sturen!

Velen van jullie zijn geconditioneerd om te wachten met actie ondernemen totdat je zekerheden hebt, maar dat systeem werkt zelden om twee redenen. Ten eerste probeert het te creëren vanuit een ruimte van angst, twijfel en controle, allemaal beperkende energieën. Ten tweede werkt het niet omdat het alleen vanuit je verstand probeert te creëren, terwijl je grootste creaties voortkomen uit de leiding van je hart en de wenkbrauwen van je ziel. Dat zijn de delen van je die je volledige potentieel kennen en een heel team van helpers hebben om je succes te verzekeren!

Dus wees moedig, geliefden. Wees nieuwsgierig. Geef niet op voordat de stroom de kans heeft je te laten zien waar hij je naartoe wil brengen. Droom groot en mooi en openhartig. Wees bereid om je te laten leiden naar de ontdekking van wat er voor jou bestaat als ware mogelijkheden voorbij wat je al weet en maak je klaar voor de uitbreiding en bloei van je leven op de prachtigste manieren.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org