Aartsengel Gabriël – Drinken in de Zoetheid van Goddelijke Liefde

Aartsengel Gabriël – Drinken in de Zoetheid van Goddelijke Liefde

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 20 Juni 2021, shantagabriel.com

“Vraag om een ontvanger te zijn voor zuiver Licht, sta de lege kelk in je toe om te drinken in de zoetheid van Goddelijke Liefde”.

Dierbare,

Wanneer je vraagt om een ontvanger voor zuiver licht te zijn, zeg je dat je ruimte in je hebt, en dat je bereid bent om deze ruimte te vullen met liefde en al datgene wat God is. Je zegt dat je gevuld wilt worden met Goddelijk Licht, en dat je wilt helpen om de Hemel naar de Aarde te brengen.

Dit is belangrijk voor iedereen, en het staat ander werk of het gezinsleven niet in de weg. Erken dat het jullie doel op deze planeet is om een brug te zijn tussen Hemel en Aarde, zodat alle wezens in grotere Harmonie, Vrede en Liefde kunnen leven.

Deze missie vereist hulp van allen. Elke persoon die zich naar het Goddelijke Licht keert, helpt dit doel en verhoogt het collectieve bewustzijn van de planeet. De manier om Vrede op Aarde te brengen is door één persoon per keer. Dus onthoud altijd hoe belangrijk je bent voor de evolutie van het bewustzijn op Aarde.

Een ontvanger van Goddelijk Licht zijn verruimt je geest en creëert nieuwe manieren om op situaties in je leven te reageren. Wanneer je een ontvanger voor Zuiver Licht wordt, ben je in gebed voor jezelf en anderen. Wanneer je bidt, open je de deur voor meer Licht om door je heen te komen. Bidden is een grote vorm van zuivering, en verhoogt je eigen trillingsfrequentie en die van anderen door jou heen. Hoe hoger je trilling, hoe meer Vrede en Liefde je zult voelen.

Oefening:

Visualisatie kan een grote hulp zijn bij het proces om een Heilig Vat te worden.

Gun jezelf de tijd om rustig te zitten, weg van de wereld. Bloemen en kaarsen kunnen de energie om je heen verheffen en je helpen je ruimer te voelen. Neem de tijd om evenwichtig adem te halen, tot je in een kalme en ontspannen toestand bent.

Bid tot de Goddelijke Aanwezigheid dat je een houder mag zijn voor zuiver licht en stel je dan voor dat je lichaam een prachtige gouden kelk wordt. Zie hem leeg, of slechts gedeeltelijk gevuld met Goddelijk Licht.

Stel je voor dat je onder een waterval van Gods Gouden Licht zit. Dit Gouden Licht heeft grote kracht en bevat zowel Wijsheid als Liefde.

Stel je voor dat je dit kostbare Licht opdrinkt, en terwijl het je gouden kelk vult, absorbeer je liefde en wijsheid in elke vezel van je wezen. Hoe voller jouw kelk wordt, hoe liefdevoller en gelukzaliger je je voelt.

Maak jouw kelk heel groot, zodat jouw hele energieveld is uitgebreid.

Neem elke dag de tijd om in Goddelijk Licht en Zuivere Liefde te zitten. Drink in dit Licht en laat het dan in de wereld schijnen, zodat allen de waarheid van Gods aanwezigheid mogen kennen. Je zult merken dat je liefdevoller, expansiever en helderder wordt. Beslissingen zullen gemakkelijker te nemen zijn als je je verbonden voelt met een grotere Bron van Wijsheid in je hart.

Deze eenvoudige oefening heeft grote kracht, en waar of wanneer je het ook doet, het zal je in staat stellen om altijd afgestemd te zijn op jouw God Bron. Hoe vaker je het doet, hoe sterker je zult worden. Hoe groter het niveau van Kracht, Licht en Liefde dat je in je kunt dragen, hoe gemakkelijker het zal zijn om God te dienen en anderen bij te staan in hun evolutie.

Je zult iemand zijn die een brug vormt tussen Hemel en Aarde wanneer je je jouw inspiratie voor vandaag herinnert:

Vraag om een ontvanger te zijn voor zuiver Licht, en sta dan toe dat de lege kelk in je drinkt in de zoetheid van Goddelijke Liefde.

 

 

Shanta Gabriël
voor: Archangel Gabriël

 

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien