Aartsengel Gabriel Dagelijkse Boodschap ~ Woensdag 14 Oktober 2020 / door Shelley Young –

Aartsengel Gabriel 

Dagelijkse Boodschap ~ Woensdag 14 Oktober 2020
door Shelley Young – Trinity Esoterics

Gebruik jij de volledige kracht van jouw focus om je te concentreren op wat je niet wilt, of gebruik je jouw focus om te navigeren naar meer van wat je liever hebt? Er is niets mis met het identificeren van wat niet werkt voor jou als je het dan gebruikt om te verplaatsen naar de ontdekking van wat er nog meer mogelijk is.

Het is hetzelfde met angst en twijfel. Angst en twijfel kunnen prachtige openingen voor exploratie zijn om je te helpen jouw healing te verdiepen en op een weloverwogen, bewuste manier verder te gaan. Ze worden alleen problematisch als ze je doen struikelen en je weerstand bieden aan de groei en uitbreiding waar je ziel je naartoe probeert te leiden.

En andere manier om dit te vragen is, gebruik je jouw vrije wil om je volledige potentieel te ontkennen of te omarmen? Want als je jouw vrije wil gebruikt om de begeleiding van jouw ziel te vertrouwen en te omarmen, wordt jouw hoogste levensexpressie echt mogelijk. Welke weerstand ben je bereid om vandaag de dag los te laten?

Aartsengel Gabriël via Shelley Young

vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan 
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie. 
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden. 
In Liefde en Licht, Ine & Martien