Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap – Maandag12 Oktober 2020 / door: Shelley Young

Aartsengel Gabriël – 

Dagelijkse Boodschap – Maandag12 Oktober 2020 


Dierbare,

Wat reset jou? Welke activiteit helpt je om weer in balans te komen en te herinneren wat je weet? Wat stelt je in staat om je te vestigen in jouw zijnheid en van daaruit te navigeren? Wat houdt jou in jouw hart, in jouw overgave, geloof, stroming en vertrouwen?

Je bent energetisch in bijzonder intense tijden. Prioriteit geven aan jouw spirituele praktijken is essentieel om je te helpen verankerd te blijven in jouw waarheid. Het lijkt misschien niet dat je veel verschil kunt maken, maar elke keer dat je in die afstemming kunt blijven, word je een stabiliserend punt op een planeet die op het punt staat om te veranderen.

Het is een essentieel onderdeel van jouw dienstbaarheid en doel, en hoe je een consistente bron van liefde in actie wordt voor jezelf en het geheel. Dergelijke dienstbaarheid is eenvoudig en diepgaand en veel effectiever dan jij je realiseert. De tijd nemen om een plan en verbintenis te maken om deze praktijken te integreren als onderdeel van uw dagelijkse welzijn nu zal je goed dienen als je klaar bent met de rest van dit transformatieve jaar.

Aartsengel Gabriel Via Shelley Young

Vertaling: Martien