Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap: Jullie Zijn Energetische Alchemisten!

Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap:

Jullie Zijn Energetische Alchemisten!

Gechanneld door:  Shelley Young  voor Trinity Esoterics – 4 Mei 2021

Wanneer je een verlangen hebt en zelfs de kleinste actie in je leven opneemt die overeenkomt met die intentie, wordt het een deel van wie je bent en zendt het energetische rimpelingen uit waar het universum op zal reageren. Wat we willen dat je begrijpt is dat je geen hele berg hoeft te beklimmen om verandering teweeg te brengen. Je moet gewoon kleine consequente stappen nemen.

Jullie bevinden je in een fase waarin jullie de kracht leren van het werken met subtiele energieën. Jullie zijn energetische alchemisten! Door te kiezen waar jullie de voorkeur aan geven en die voorkeur op welke manier dan ook in jullie leven in te brengen, stellen jullie je energie bij en maken jullie een nieuwe energetische verklaring van jullie wezen.

Hou jezelf niet tegen door te wachten tot je klaar bent om grandioze veranderingen door te voeren, geliefden. Langzaam en gestaag wint de race. Wat kun je vandaag aan je ervaring toevoegen, dat de energie bevat van waar je naartoe wilt?

We willen dat jullie begrijpen dat zelfs één kleine actie de kracht heeft om grote verschuivingen teweeg te brengen, omdat de essentie van dat verlangen niet langer iets is dat op een dag zou kunnen gebeuren, maar iets dat je op dit moment ervaart, en je kunt het, met jouw liefde en consistentie, van daaruit laten groeien met de volledige steun van het universum.

Aartsengel Gabriël

Shelley’s opmerking: Toen ik dit bericht ontving had ik het besef dat dit precies de reden is waarom het maken van visieborden een krachtig hulpmiddel kan zijn – we kiezen wat de energie vertegenwoordigt van wat we willen ervaren en door die handeling hebben we iets van die essentie opgenomen in ons nu-moment en van daaruit begint het vorm aan te nemen. Is dat niet cool?!

Vertaling: Martien