Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap ‘De Hogere Ziel Verbinding’

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap
‘De Hogere Ziel Verbinding’

Gechanneld door: Shelley Young – Trinity Esoterics – 8 Februari 2021

Sommigen van jullie hebben misschien een sterk geloof in engelen of God, maar voelen zich nog steeds enigszins afgescheiden van hen. Je weet dat ze bestaan, je bent er alleen niet zeker van dat ze luisteren of het te druk hebben om je te helpen.

Als dit het geval is, nodigen wij je uit om eenvoudigweg contact te maken met jouw ziel. Je begrijpt dat je altijd verbonden bent met jouw ziel. Je weet dat jouw ziel een plan heeft voor deze incarnatie, en de hoogste uitkomsten voor jou kent.

Dus raden wij je aan dat, als je je vast of verloren voelt, je simpelweg zegt: “Ok ziel, neem jij de leiding. Toon me waar we naartoe willen. Toon me de volgende stappen op onze reis.” Je weet dat jouw ziel zich inzet voor jouw welzijn en succes, dus is het misschien gemakkelijker om met die bron te werken en erop te vertrouwen.

Maar hier is het prachtige ding. Jouw ziel is een deel van Alles Wat Is, een prachtig en geliefd aspect van de Bron. Het is allemaal deel van een groter, glorieus geheel dat volledig beschikbaar is voor jou. In jouw gedachten vind je het misschien gemakkelijker om met de manager te praten dan met de CEO, maar de realiteit is dat ieders deur altijd voor je openstaat.

Het maakt niet uit met welk aspect jij je verbindt, het enige dat telt is dat jij de hogere leiding vindt waar jij je prettig bij voelt en dat je weet dat je het nooit, maar dan ook nooit, alleen hoeft te doen.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien